karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Extrajobb som kontorsassistent till Diamyd Medical

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Extrajobb som kontorsassistent till Diamyd Medical

Är du studerande och på jakt efter ett långsiktigt extrajobb som kontorsassistent? Vi söker dig som vill ha ett flexibelt, socialt och varierande arbete vid sidan av dina studier.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 6-12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Diamyd Medical. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Diamyd Medical, ett svenskt biotech-bolag som utvecklar läkemedel inom typ 1-diabetes. Intern spetskompetens präglar företagets kärna, som samarbetar med ett globalt nätverk av kliniker, forskare och produktionsenheter. Diamyd Medical ligger i framkant inom bioteknikindustrin med den första precisionsmedicinska fas III-studien någonsin för typ 1-diabetes. Företaget är beläget i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som kontorsassistent har du en övergripande och koordinerande roll, där din främsta uppgift är att se till att det är ordning och reda på kontoret. Du arbetar proaktivt för att skapa en inbjudande miljö för både medarbetare och kunder.
I ditt arbete hanterar du post och bud, sköter inköp av fika, kontorsmaterial, och är behjälplig vid bokningar och planering för exempelvis möten, resor eller konferenser. Din arbetsdag är varierande och du arbetar med de uppgifter som är mest prioriterade för stunden. Du förväntas arbeta mellan 8 – 10 timmar i veckan fördelat på två dagar, och att du ser ditt jobb på företaget som ett flexibelt men långsiktigt samarbete under hela din studietid.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Gymnasieexamen
• Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
• Erfarenhet av servicerelaterade eller administrativa uppgifter är meriterande

Som person trivs du med att jobba i en social och öppen roll där service är i fokus. I rollen förväntas du arbeta självständigt det är därför viktigt att du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ. Du har förmågan att se helheten och ligger ett steg före. Vidare är du prestigelös, strukturerad och flexibel eftersom du kommer ansvara för olika uppgifter beroende på vad som behövs göras för stunden.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Kungsgatan 29, Stockholm
Lön: Timlön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kontorsassistent, office assistant, koordinator, receptionist, deltidsjobb, deltid, extra, student, kontor, administration, ekonomi, Stockholm

Dela detta jobb

logo
Extrajobb som kontorsassistent till Diamyd Medical

Bravura